Geometar Beograd - Radin AG

Principe svog poslovanja zasnivamo na poverenju, pouzdanosti i preciznosti. Naša geodetska firma, Radin AG, sa sedištem u Beogradu, ima bogatu istoriju u različitim oblastima izvođenja geodetskih radova. Ponosni smo na svoju tradiciju i visok nivo profesionalnosti koji nudimo našim klijentima.

Radin AG (geometar Beograd) – se ističe zahvaljujući višedecenijskom iskustvu diplomiranog inženjera geodezije, Radin Slobodana, koji vodi naš tim stručnjaka. Zahvaljujući njegovom iskustvu i posvećenosti, Radin AG je postao sinonim za kvalitet i pouzdanost u geodetskih usluga u Beogradu i šire.

Licencirani smo od strane Republičkog geodetskog zavoda i svojim klijentima nudimo apsolutno sve geodetske usluge koje geodetska struka obuhvata, uključujući:

  • Inženjerska geodezija  Naš tim stručnjaka koristi najnoviju tehnologiju za precizno izvođenje inženjerskih geodetskih radova, osiguravajući tačnost i efikasnost svakog projekta.
  • Državni premer i katastar nepokretnosti Specijalizovani smo za obavljanje svih vrsta državnog premera i upravljanje katastrom nepokretnosti, pružajući pouzdane i tačne podatke našim klijentima.
  • Fotogrametrija i lasersko skeniranje – Koristimo napredne metode fotogrametrije i laserskog skeniranja za izradu detaljnih i preciznih geodetskih planova i modela.

Radin AG (geometar Beograd) je vaš pouzdan partner za sve geodetske usluge. Bez obzira na složenost vaših zahteva, naš tim je spreman da vam pruži najbolja rešenja zasnovana na najnovijim tehnologijama i metodama rada. Obratite nam se s poverenjem i uverite se zašto smo vodeća geodetska firma u Beogradu.

Naš cilj je da svojim klijentima pružimo uslugu koja prevazilazi očekivanja, oslanjajući se na našu stručnost i posvećenost kvalitetu. Kontaktirajte nas danas i saznajte više o tome kako vam možemo pomoći u realizaciji vaših projekata. 

Radin AG (geometar Beograd) vaša prva adresa za sve geodetske potrebe.

Iskustvo koje smo sticali godinama naš je glavni adut

Radin AG logo

Naš pristup

Glavna karakteristika firme Radin AG je stavljanje akcenta na savremeni pristup geodetskom inženjerstvu koji se ogleda u korišćenju najsavremenije opreme koje tržište u ovom momentu nudi.

Firma je fokusirana na najsavremenije metode laserskog terestričkog skeniranja terena i fotogrametrije putem bespilotnih letelica.

Naše usluge

0
+
GODINA ISKUSTVA
0
+
STRUČNJAKA U NAŠEM TIMU
0
+
USPEŠNIH PROJEKATA
0
%
ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

Verujte našem iskustvu!

Kvalitet

Prikupljanje prostornih podataka najsavremenijom geodetskom opremom i metodama

Stručni kadar

Jaka strana naše kompanije je tim visokokvalifikovanih stručnjaka i sposobnost kombinovanja i angažovanja stručnih resursa u realizaciji zadataka i projekata

Višegodišnje iskustvo

Naša geodetska firma ima bogatu istoriju u različitim oblastima izvođenja geodetskih radova

Posvećeni klijentima

Firma Radin AG principe svog poslovanja zasniva na poverenju, pouzdanosti i preciznosti

Konsultacije

Ako vam je potreban savet, mišljenje iskusnih stručnjaka sa dobrim iskustvom u rešavanju različitih problema, na pravom ste mestu!

Šta je sve potrebno da bi se realizovao projekat?

Na ovo i slična pitanja možemo Vam pružiti konsultantsku uslugu na bazi višedecenijskog iskustva. Kontaktirajte nas!

+381 60 664 66 34

georadin@gmail.com