POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika kompanije Radin AG je da poštuje vašu privatnost u vezi sa svim informacijama koje prikupljamo tokom rada naše veb stranice. Ova Politika privatnosti se primenjuje na https://georadin.com/ (u daljem tekstu „mi“, „nas“ ili „https://georadin.com/“). Poštujemo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti ličnih podataka koje nam možete pružiti putem veb stranice. Usvojili smo ovu politiku privatnosti („Politika privatnosti“) da bismo objasnili koje informacije se mogu prikupljati na našoj veb stranici, kako koristimo ove informacije i pod kojim okolnostima možemo otkriti informacije trećim licima. Ova Politika privatnosti se odnosi samo na informacije koje prikupljamo putem veb stranice i ne odnosi se na naše prikupljanje informacija iz drugih izvora.

Ova politika privatnosti, zajedno sa pravilima korišćenja objavljenim niže na ovoj veb stranici, postavljaju opšta pravila i politike koje regulišu vaše korišćenje naše veb stranice. U zavisnosti od vaših aktivnosti prilikom posete našoj veb stranici, možda ćete morati da pristanete na dodatne uslove i odredbe.

Posetioci veb stranice

Kao i većina operatera veb lokacija, Radin AG prikuplja informacije koje ne identifikuju lične podatke koje obično čine dostupnim veb pregledači i serveri, kao što su tip pretraživača, jezička podešavanja, referentni sajt i datum i vreme svakog zahteva posetioca. Svrha kompanije Radin AG u prikupljanju informacija koje ne mogu da identifikuju je da bolje razume kako posetioci Radin AG koriste njegovu veb lokaciju. S vremena na vreme, Radin AG može da objavi informacije koje nisu lične identifikacije u zbiru, na primer, objavljivanjem izveštaja o trendovima u korišćenju svoje veb stranice.

Radin AG takođe prikuplja potencijalno lične informacije kao što su adrese Internet protokola (IP) za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na https://georadin.com/ postovima. Radin AG otkriva samo IP adrese prijavljenih korisnika i komentatora pod istim okolnostima koje koristi i otkriva lične informacije kao što je opisano u nastavku.

Prikupljanje ličnih podataka

Određeni posetioci veb lokacija kompanije Radin AG odlučuju da stupe u interakciju sa Radin AG na načine koji zahtevaju da Radin AG prikupi informacije koje identifikuju ličnosti. Količina i vrsta informacija koje Radin AG prikuplja zavise od prirode interakcije. Na primer, ako tražimo od posetilaca koji se prijave za blog na https://georadin.com/ da navedu korisničko ime i adresu e-pošte.

Bezbednost

Bezbednost vaših ličnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedan metod prenosa preko Interneta ili metod elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Iako nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših ličnih podataka, ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

Oglasi

Oglase koji se pojavljuju na našoj veb stranici korisnicima mogu isporučiti partneri za oglašavanje, koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućavaju serveru oglasa da prepozna vaš računar svaki put kada vam pošalju onlajn oglas da prikupi informacije o vama ili drugima koji koriste vaš računar. Ove informacije omogućavaju oglasnim mrežama da, između ostalog, isporučuju ciljane reklame za koje veruju da će vas najviše zanimati. Ova Politika privatnosti pokriva upotrebu kolačića od strane Radin AG i ne pokriva upotrebu kolačića od strane bilo kog oglašivača.

Veze ka spoljnim sajtovima

Naša usluga može da sadrži veze ka spoljnim sajtovima kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na sajt te treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Politiku privatnosti i odredbe i uslove svake veb lokacije koju posećujete.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih sajtova, proizvoda ili usluga trećih strana.

Zbirna statistika

Radin AG može prikupljati statističke podatke o ponašanju posetilaca na svojoj veb stranici. Radin AG može javno prikazati ove informacije ili ih dati drugima. Međutim, Radin AG ne otkriva vaše lične podatke.

Kolačići

Da bi obogatio i usavršio vaše iskustvo na mreži, Radin AG koristi „kolačiće“, slične tehnologije i usluge koje pružaju drugi za prikaz personalizovanog sadržaja, odgovarajućeg oglašavanja i čuvanja vaših preferencija na vašem računaru.

Kolačić je niz informacija koje veb lokacija čuva na računaru posetioca i koje pretraživač posetioca pruža veb lokaciji svaki put kada se posetilac vrati. Radin AG koristi kolačiće kako bi pomogao Radin AG da identifikuje i prati posetioce, njihovu upotrebu https://georadin.com/ i njihove postavke pristupa veb lokaciji. Posetioci Radin AG koji ne žele da se kolačići postavljaju na svoje računare treba da podese svoje pretraživače da odbijaju kolačiće pre upotrebe Radin AG.

PRAVILA KORIŠĆENJA

Adresa naše veb stranice je: https://georadin.com. Ako nastavite da pretražujete i koristite ovu veb stranicu, saglasni ste da ćete se pridržavati i biti obavezani sledećim odredbama i uslovima korišćenja, koji zajedno sa našom politikom privatnosti regulišu odnos kompanije Radin AG sa vama u vezi sa ovom veb lokacijom. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, nemojte koristiti našu veb stranicu.

Izraz „Radin AG“ ili „nas“ ili „mi“ odnosi se na vlasnika veb stranice čija je registrovana adresa sedišta: Aleksandra Fleminga 009, 11000 Beograd. Matični broj naše kompanije je 21514705. Izraz „vi“ odnosi se na korisnika ili gledaoca naše veb stranice.

Korišćenje ove veb stranice podleže sledećim uslovima korišćenja:

  • Sadržaj stranica ove veb stranice je samo za vaše opšte informacije i upotrebu. Podložno je promeni bez prethodne najave.
  • Ni mi ni bilo koje treće strane ne dajemo nikakvu garanciju ili garanciju u pogledu tačnosti, blagovremenosti, performansi, potpunosti ili prikladnosti informacija i materijala koji se nalaze ili nude na ovoj veb stranici za bilo koju određenu svrhu. Prihvatate da takve informacije i materijali mogu sadržati netačnosti ili greške i mi izričito isključujemo odgovornost za takve netačnosti ili greške u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom.
  • Vaše korišćenje bilo koje informacije ili materijala na ovoj veb stranici je u potpunosti na sopstveni rizik, za šta mi nećemo biti odgovorni. Vaša je lična odgovornost da osigurate da svi proizvodi, usluge ili informacije dostupne preko ove veb stranice ispunjavaju vaše specifične zahteve.
  • Ova veb lokacija sadrži materijal koji je u našem vlasništvu ili licenciran za besplatno korišćenje. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na, slike, video zapise, dizajn, izgled i grafiku. Reprodukcija je zabranjena osim u skladu sa obaveštenjem o autorskim pravima, koje je deo ovih uslova.
  • Svi zaštitni znaci reprodukovani na ovoj veb stranici, koji nisu vlasništvo ili licencirani operateru, su priznati na veb lokaciji.
  • Neovlašćeno korišćenje ove veb stranice može dovesti do tužbe za naknadu štete i/ili biti krivično delo.
  • S vremena na vreme, ova veb lokacija može da sadrži i veze ka drugim veb lokacijama. Ove veze su obezbeđene za vašu pogodnost za pružanje dodatnih informacija. Oni ne znače da podržavamo veb lokaciju(e). Ne snosimo odgovornost za sadržaj povezanih veb lokacija.
  • Vaše korišćenje ove veb stranice i svaki spor koji proiziđe iz takvog korišćenja veb stranice podleže zakonima Republike Srbije.

AUTORSKA PRAVA

Ova veb lokacija i njen sadržaj su autorska prava kompanije Radin AG. Sva prava zadržana. Zabranjena je svaka redistribucija ili reprodukcija dela ili celog sadržaja u bilo kom obliku. Ne smete, osim uz našu izričitu pismenu dozvolu, distribuirati ili komercijalno iskorišćavati sadržaj. Niti ga ne smete prenositi ili čuvati na bilo kojoj drugoj veb stranici ili drugom obliku elektronskog sistema za preuzimanje.

U Beogradu, 01.10.2022.