3D lasersko skeniranje

Lasersko skeniranje predstavlja najsavremeniju geodetsku tehnologiju prikupljanja, merenja i dokumentovanja prostornih podataka. Proizvodi nastali korišćenjem laserskih skenera projektantima pružaju izuzetan komfor u radu koji se ogleda u kvalitetu, tačnosti i efikasnosti podataka nastalih ovom metodom!

Saznaj više
Radin AG Beograd
Radin AG Beograd - 3d fotogrametrija

Fotogrametrija

Fotogrametrija je geodetska metoda koja se sprovodi primenom bespilotnih letelica – dronova i pruža mogućnosti primene dobijenih podataka u velikom broju inženjerskih delatnosti.

Saznaj više

3D modelovanje

Procesuiranjem oblaka tačaka (point cloud) izrađujemo 3D modele objekata u REVIT-u različitog nivoa detaljnosti (LOD 100, 200, 300, 400) visoke tačnosti.

Saznaj više
Radin AG Beograd - Scan to BIM
Radin AG Beograd - geodetske usluge

Inženjerska geodezija

Obuhvata geodetske radove koji se odnose se na projektovanje i izgradnju objekata i Predstavlja  jednu od najzahtevnijih geodetskih disciplina jer se prilikom njene primene od geodetskih stručnjaka traži najveća tačnost, bilo da su to izrade geodetskih podloga ili praćenje objekata prilikom izgradnje, tačnost inženjerske geodezije ne prihvata kompromise!

Saznaj više

Katastar nepokretnosti

Predstavlja osnovni javni registar o nepokretnostima I stvarnim pravima na njima. Licenciranjem naše firme od strane republičkog geodetskog zavoda, u mogućnosti smo da klijentima pružimo usluge iz ove oblasti.

Saznaj više
Radin AG Beograd - katastar nepokretnosti
Radin AG Beograd - ozakonjenje objekata, legalizacija

Ozakonjenje

Zakon o ozakonjenju objekata odnosi se na objekte izgrađene bez građevinske dozvole ili objekte koji nemaju uslove za izdavanje upotrebne dozvole. Svojim klijentima nudimo usluge izrade kompletne projektno-tehničke dokumentacije potrebne u postupku ozakonjenja objekta.

Saznaj više