3D lasersko skeniranje je najsavremenija metoda prikupljanja prostornih podataka.

Prednosti ove metode su tačnost, brzina realizacije projekta, efikasnost i ekonomičnost.

Podaci nastali kao rezultat laserskog skeniranja su u visokoj rezoluciji, samim tim omogućavaju preciznu rekonstrukciju prostora. To je neophodan preduslov za kvalitetnu implementaciju građevinskog projekta. Upotrebom 3D laserskog skenera rizici i nepredviđeni troškovi projekta se svode na minimum.

Svoje usluge prilagođavamo vašim projektima!

Izrada 2D crteža - SCAN TO CAD

PROCES

Upotrebom nasavremenije geodetske opreme kao što su 3D laserski skeneri poslednje generacije u kombinaciji sa klasičnim geodetskim priborom, oblak tačaka koji koristimo u daljoj obradi je visokog kvaliteta.

DETALJNOST

U skladu sa zahtevima projektanata, skeniranje i obradu možemo izvršiti u različitim nivoima detaljnosti. Pouzdano prikupljanje podataka na terenu povećava ekonomsku isplativost i kvalitet dobijenih podataka.

Crteži se mogu isporučiti u različitim tipovima i formatima. Elementi obuhvaćeni 2D obradom podataka su najčešće crteži koji sadrže osnove, preseke, fasade…

PREDNOSTI NAŠIH 2D CRTEŽA

CRTEŽI VISOKE TAČNOSTI

Projektantima isporučujemo 2D crteže visoke tačnosti izrađene od strane naših stručnjaka za lasersko skeniranje i obradu podataka.

EFIKASNOST

Možemo brzo i efikasno odgovoriti na svaki vaš zahtev, skenirati i obraditi objekte velikih površina u najkraćem roku.

PROFESIONALNOST

Trudimo se da našim klijentima pružimo maksimalnu posvećenost njihovom projektu i svakom zahtevu odgovorimo na najvišem nivou.

TEHNOLOGIJA

Koristimo najsavremeniju opremu za skeniranje i softverska rešenja za obradu dobijenih podataka. Iskoristite naše mogućnosti i sebi obezbedite komfor u radu!

PDF

Vašem arhitektonskom birou je potreban pouzdan partner na terenu?

Pošaljite upit već danas! Mi smo vaš pouzdan partner na svakom projektu!
Kontakt